Planningen kerkdiensten

In deze weken vergaderen de vier Raden van bijstand in onze gemeente. Ze zullen de afgelopen kerkdiensten evalueren en afspraken maken voor de komende tijd. Daarbij gaat het ook om de invulling van de kersttijd gaan.

Daarnaast zijn wij al druk bezig om de jaarplanning voor 2021 op te zetten. Deze planning is lastig, want wij weten niet hoe zich de corona-crisis verder ontwikkelt. Ook de aanstaande predikantswisseling en de onzekerheid over de opvolging maken het ingewikkeld.

U kunt de datums en plaatsen voor de volgende kerkdiensten op de website van de EBGNH naast de berichten vinden. Wij houden u hier ook de hoogte van de voortgang van de planningen.

Wij gebruiken cookies om deze website goed te laten werken. Door op de website te blijven accepteerd u dit gebruik van de cookies. Wij verzamelen geen gegevens van u. De cookies zijn zuiver functioneel.