Nationale vrijwilligersdag 2020

Op 7 december vieren wij de nationale dag van de vrijwilliger. Daarom een dank aan de vele gemeenteleden en vrienden, die zich als vrijwilligers in onze kerk inzetten. Dat kan in een van de besturen zijn of bij het gereedmaken van de kerk voor de kerkdienst, met huisbezoeken en telefoontjes of in de keuken, in een huiskring of met werk achter het bureau. Zonder u zou de EBG Noord-Holland niet bestaan. Wij danken u voor uw werk en uw liefde voor de kerk en wij danken God dat Hij u toegerust en bereid gemaakt heeft om zich in te zetten. U bent een cadeau voor de EBG.

Wij gebruiken cookies om deze website goed te laten werken. Door op de website te blijven accepteerd u dit gebruik van de cookies. Wij verzamelen geen gegevens van u. De cookies zijn zuiver functioneel.