Kerstgroeten 2020

Wij danken voor alle kerstwensen en kerstkaarten, die wij ontvangen hebben. Het is mooi, om te zien dat u met ons en onder elkaar veel contact houdt. Enkele officiële groeten hebben ons bereikt, die wij hier graag met uw delen: 

Het Provinciaal bestuur van onze EBG kerkprovincie heeft een speciaal kerstgroet samengesteld, waarin de broeders en zusters uit Zeist, Herrnhut en Bad Boll ons moed inspreken om het licht te delen. U kunt voor de volledige tekst hier klikken.

Enkele weken geleden heeft br. Humbert Hessen namens de bisschoppen van de Europees Continentale Provincie ons een groet gestuurd, waarin hij ons eraan herinnert dat de belofte van God overeind blijft. De verlossing door Jezus Christus is op handen. Klik hier, om de hele brief te lezen.    

En de bisschoppen van de EBG in Suriname schreven een brief waarin zij ons daarop wijzen, dat het kerstfeest het begin vormt van Gods herstelplan voor deze wereld. God zal ons niet alleen bevrijden van het Covid-19 virus, maar ons ook een weg wijzen om de grote problemen van deze wereld aan te pakken en nieuw leven mogelijk te maken. Download de hele brief door hier te klikken.    Wij ontvingen ook groeten van de EBG-gemeenten in Nederland, van onze partnergemeente Neuwied en van het ZZg. 

Wij gebruiken cookies om deze website goed te laten werken. Door op de website te blijven accepteerd u dit gebruik van de cookies. Wij verzamelen geen gegevens van u. De cookies zijn zuiver functioneel.