EBGNH 2.0 update

Met het nieuwe jaar verandert ook veel in onze EBG gemeente. De kerkdiensten worden alleen nog in Alkmaar en Haarlem gehouden en niet meer in Hoorn en Zaandam. De aparte bankrekeningen van de Gebouwen van de EBG Haarlem en van het kerkblad worden definitief gesloten. En wij beginnen aan het bouwen van een nieuwe bestuursstructuur voor onze gemeente. Op termijn zullen de Raden van bijstand in de huidige vorm verdwijnen. Daarvoor in de plaats komen zes teams van vrijwilligers, die elk specifieke taken in de gemeente vervullen. Er komt een team voor de kerkdiensten, een voor de administratie, een voor de catering en andere facilitaire diensten, een voor het contact met leden, een voor evenementen en een voor administratie. Wij hopen, dat u allen een plek in een van de teams vindt. 

Maar het duurt nog even voordat de teams werken. Daarom heeft de Oudstenraad de huidige Raden van bijstand gevraagd om in iedere geval tot 1 april in functie te blijven, zodat de kerkdiensten door kunnen gaan, de verjaardagskaarten kunnen worden verstuurd en de groepen kunnen plaatsvinden, zodra het weer mag.  

Dus: voorlopig kunt u met uw vragen en opmerkingen nog bij de oude Raden van bijstand terecht.  

Wij gebruiken cookies om deze website goed te laten werken. Door op de website te blijven accepteerd u dit gebruik van de cookies. Wij verzamelen geen gegevens van u. De cookies zijn zuiver functioneel.