Naam vervangende predikant bekend

Sinds 21 februari is bekend, dat br. Denny Zinhagel de EBG Noord-Holland als vervangende predikant zal ondersteunen in de maanden mei tot en met augustus 2021. Dat is de tijd tussen het afscheid van br. Stefan Bernhard als vertrekkende predikant en het aantreden van zr. Karen Wilson als de nieuwe predikant van onze gemeente.

Br. Denny Zinhagel is sinds 1 maart 2021 emeritus predikant van de EBG. Zijn laatste standplaats was de EBG Rotterdam-Centrum. Wij zijn dankbaar dat hij in de zomer ik de EBG Noord-Holland zal komen werken. Hij zal vooral voor pastoraat beschikbaar zijn en in kerkdiensten voorgaan.

Zr. Anna Bernhard zal tot eind van 2021 ook ondersteuning bieden aan de gemeente, met name in Haarlem en de gebedsgroep in Zaandam.

Wij gebruiken cookies om deze website goed te laten werken. Door op de website te blijven accepteerd u dit gebruik van de cookies. Wij verzamelen geen gegevens van u. De cookies zijn zuiver functioneel.