Nieuw rekeningnummer EBGNH

Enkele weken geleden hebben velen van u een brief van de EBG Noord-Holland gekregen met een dank voor uw giften en  kerkelijke bijdragen. Daarin stond ook het verzoek om uw giften en kerkelijke bijdrage voortaan naar een ander bankrekeningnummer over te maken. Het rekeningnummer is: NL90 INGB 0005 6397 26 op naam van de Evangelische Broedergemeente Noord-Holland.

Sommigen van u hebben de overstap al gemaakt. Andere moeten dat nog regelen. Wij kunnen dat vanuit de EBG Noord-Holland niet voor u doen, omdat wij niet met machtigingen en incasso’s werken.

Heeft u hulp nodig of andere vragen over financiën dan neem contact op met uw plaatselijke penningmeester of met zr. Ellen Katoen via penningmeester@ebgnoordholland.nl

Wij gebruiken cookies om deze website goed te laten werken. Door op de website te blijven accepteerd u dit gebruik van de cookies. Wij verzamelen geen gegevens van u. De cookies zijn zuiver functioneel.