Paasgroet aan alle kinderen

Dag lieve kinderen

Hoe gaat het met jullie? Wij hopen en bidden dat het goed met jullie gaat. Het leven is zo veranderd sinds de coronapandemie. Zoveel dingen dat jullie met elkaar deden kunnen nu niet meer in grote groepen. Wel heel fijn om weer naar school te gaan, maar wel rekening houden met al die maatregelen. Deze manier van leven blijft verwarrend voor jullie, maar er is hoop. Het is Pasen. We vieren de opstanding van de Heer Jezus Christus die voor ons aan het kruis gestorven is om de verkeerde dingen wij doen.

Als jullie denken dat alles tegenzit, gebeurt er iets waardoor het allemaal reuze meevalt, want jullie mogen met jullie familie het paasfeest thuis vieren. Dan ben je extra blij. De Heer Jezus houdt  zoveel van ons en dat noemen we een spoor van liefde. We mogen naar Hem toe met al onze zorgen en moeilijkheden. Laten wij Hem daarvoor danken:

Lieve God,

Het is Pasen en de Heer Jezus is opgestaan. Wij hebben de Paaskaars gezien. Het licht van de Heer Jezus. We bidden dat, dat licht mag schijnen om blijdschap te brengen, om mensen te helpen die alleen of verdrietig zijn en de donkere stenen te veranderen in stenen met veel kleur. Dank U wel Here God, U maakt ons blij. Amen

Jullie mogen na het gebed liedjes samen zingen met papa en mama en dan de Paasspeurtocht maken. Hoe mooi is dat? En ook nog heerlijk eten en drinken, want wij vieren feest. 

Namens het team van de kinderkerk wensen we jullie hele mooie Paasdagen.

Hier kunnen jullie een Paasspeurtocht downloaden. Veel plezier!

Wij gebruiken cookies om deze website goed te laten werken. Door op de website te blijven accepteerd u dit gebruik van de cookies. Wij verzamelen geen gegevens van u. De cookies zijn zuiver functioneel.