Vervangende predikant

1 mei tot en met 31 augustus is br. Denny Zinhagel de tijdelijke predikant van de EBG Noord-Holland. Hij was tot zijn pensionering op 1 maart 2021 predikant van de EBG Rotterdam-Centrum en is nu bereid om in onze gemeente te helpen.
Hij zal in kerkdiensten voorgaan, de Oudstenraad ondersteunen en u bijstaan in uw pastorale vragen en noden. U kunt graag een beroep op hem doen voor een huisbezoek, een gesprek of als u een predikant nodig heeft voor een persoonlijke kerkdienst.
U kunt br. Zinhagel bereiken onder telefoonnummer 06 4973 1844 of via e-mail: zinhagel@ebg.nl .

Wij gebruiken cookies om deze website goed te laten werken. Door op de website te blijven accepteerd u dit gebruik van de cookies. Wij verzamelen geen gegevens van u. De cookies zijn zuiver functioneel.