25 april (een bericht van de Oudstenraad)

Wij stonden voor de volgende moeilijke opdracht: hoe neem je afscheid van een dominee in coronatijd? Het volgende is besloten met inachtneming van de RIVM-adviezen waarbij wij rekenen op uw begrip en medewerking:

Op zondag 25 april is er om 11:00 uur een kerkdienst te Haarlem. In deze dienst mogen er maximaal 30 personen aanwezig zijn (exclusief betrokkenen bij de dienst). Dit zal de laatste dienst zijn voor br. Stefan Bernhard in de EBGNH. Hij is vanaf mei aanstaande beroepen in Zeist. Zr. Anna Bernhard blijft nog tot en met december actief bij ons.

Helaas kunt u niet meer aanmelden voor de kerkdienst. De beschikbare plaatsen zijn al bezet. Voor iedereen die aanwezig zal zijn belangrijk om te weten, dat helaas de verwarming in de kerk uitgevallen is en tot 25 april niet gerepareerd kan worden. Pas uw kleding daarop aan. 

Voor alle andere gemeenteleden de tip: U kunt op zondagochtend de kerkdienst meeluisteren via de pagina van de EBG Noord-Holland op kerkomroep. Ga op de site naar beneden en kies het juiste datum en tijd.

Wilt u br. Bernhard op zondag nog spreken, dan kunt u graag aanschuiven bij een Zoom bijeenkomst op 25 april om 17.00 uur. Dat kan via de onderstaande link. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met br. Bernhard. 

Link naar de Meet and Greet op 25 april / Meeting ID: 812 8855 2915 | Passcode: 201134

Kunt u niet aanwezig zijn op zondag 25 april? In dat geval kunnen wij u van harte aanbevelen de onlinedienst van zondag 2 mei te volgen. Dan zal namelijk de dienst van 25 april worden uitgezonden.

Zusters en broeders wat heeft u nog tegoed?

Het echtpaar Bernhard heeft ons de afgelopen 15 jaar (muzikaal) gesteund, getroost, bemoedigd en onderwezen. Daarom hopen wij u in de toekomst te kunnen meedelen wanneer en waar het afscheid voor een groter gezelschap mogelijk is. We kijken net als u uit naar een samenzijn waar handen schudden, brasa’s geven, samen eten en drinken weer tot de mogelijkheden gaat behoren. 

Beste Stefan, Anna, Alrun en Ernestine voor nu geldt:

Goodbyes are not forever

Goodbyes are not the end.

They simply mean I’ll miss you

Until we meet again!

De Oudstenraad van de EBG Noord-Holland.

Wij gebruiken cookies om deze website goed te laten werken. Door op de website te blijven accepteerd u dit gebruik van de cookies. Wij verzamelen geen gegevens van u. De cookies zijn zuiver functioneel.