Nieuwe podcast EBG dagteksten

Het is zover!

Na maanden van voorbereidingen, testopnames en planning is het zover:

Het Dagtekstenboekje van de Evangelische Broedergemeente heeft er een broertje bij.

De podcast is een feit. We gaan live op 16 juni aanstaande.

Deze podcast is een aanvulling op het eeuwen oude boekje want de EBG gaat mee met haar tijd.  Voor kenners zal deze podcast een verdieping zijn naast het boekje en voor nieuwkomers mag deze podcast een mooie kennismaking met de dagteksten zijn.

Een podcast is een soort radio uitzending en de populariteit van podcasts wordt met de dag groter. Er zijn podcasts over allerlei onderwerpen en thema’s. Ook christelijke podcasts. Om een groter publiek bekend te maken met de EBG en het Dagtekstenboekje, is er nu dan ook een Dagteksten podcast. We beginnen met een wekelijkse uitgave met de bedoeling dit in de loop der tijd uit te breiden naar een dagelijkse uitzending.

De podcast is te vinden op Spotify en abonneren op deze podcast is gratis en makkelijk zodat u geen aflevering hoeft te missen. Op de website van EBG Nederland is een nieuwe pagina gemaakt speciaal over de podcast. Deze is vanaf zondag, 13 juni 2021 te vinden via https://nederland.ebg.nl/podcast.  Wilt u meer weten over het Dagtekstenboekje van de EBG? Op de website www.nederland.ebg.nl/dagteksten staat meer over de herkomst, samenstelling en geschiedenis van dit boekje en hoe het komt ons Dagtekstenboekje het oudste Bijbelse dagboek van Nederland is.

We zijn erg benieuwd naar wat u van de podcast vindt.

Delen met velen wordt van harte aanbevolen. Laten we samen reclame maken voor onze geliefde EBG.

Voor meer informatie over de podcast kunt u contact opnemen met een van de leden van de werkgroep achter deze podcast: Tobias Buchholz, Stefan Bernhard, Cynthia Haaswijk, Michael Kembel.

Bijvoorbeeld via c.haaswijk@ebg.nl (06 8325 4300) of s.bernhard@ebg.nl (06 3038 3882)

Om te beluisteren ga bijvoorbeeld naar:

Wij gebruiken cookies om deze website goed te laten werken. Door op de website te blijven accepteerd u dit gebruik van de cookies. Wij verzamelen geen gegevens van u. De cookies zijn zuiver functioneel.